7 Mart 2010 Pazar

olan biten / samsunspor & adanaspor maçı..

yine dershane ile başladı kocaman gün.. zaten 3-5 aydır bu şekilde devam etmekte o ayrı.. üniteler bittiğinden, denemelerle devam ettik derslere.. emre hoca sağolsun, her türlü imdadımıza koşuyor.. elinden geleni yapıyor, teşekkürlerimi sunuyorum buradan, ne alakaysa..

dershane çıkışı Samsunspor'un maçını seyretmek üzere, mekanımız olan pekün çay evine gittik.. Samsunspor'un 11 kişi çıktığı maçta, adanaspor 12 kişiydi.. samsunspor 81. dakikada 10 kişi kaldı.. avantaj adanaspor'a geçti.. kocaman hakem vardı kadrolarında çünkü.. osuruktan bir pozisyonda samsunspor kaptanı turgay gölbaşı'na kırmızı vererek maça ismini altın harflerle kazıdı.. anneciğine sevgiler sunuyorum Serkan Çınar..

ama bu kul hakkıdır bilesiniz.. takım sahipsiz olabilir ama vicdan meselesidir bu.. bu takımdaki futbolcuların hepsi bu takımı emekleriyle, alın terleriyle getirdi buraya kadar.. buradan da yeniden aşağı düştüklerinde, futbolcuların ve tüm Samsunspor'luların eli yakanızda olacaktır.. ve iki yakanızda bir araya gelmeyecektir.

Allah ıslah etsin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder